Cooperació

 Ubicació: C. de la LLotja, 1 , 2ª  Planta

 

La unitat de cooperació és un servei que es basa en aquests 4 eixos:

 

1. Cooperació al Desenvolupament

Vic destina un 0,7% dels impostos directes a la cooperació al desenvolupament en els països subdesenvolupats.

Les actuacions en matèria de cooperació responen a les línies estratègiques que marca el Pla director de cooperació 2013-2016, que és el segon pla quadriennal que consolida la cooperació a la ciutat. Els àmbits prioritaris dels projectes de cooperació que s'impulsen des de Vic són: l'educació, la formació professional i el desenvolupament econòmic.

Enllaç: http://cooperacio.vic.cat/somoto/

  

2. Sensibilització

El Pla de sensibilització de Vic es planifica conjuntament amb totes les entitats que formen el Consell de Cooperació de Vic, i recull totes les accions i activitats que es realitzaran a la ciutat al llarg de l'any amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania entorn a les desigualtats i injustícies del món i les causes que les provoquen així com també donar a conèixer la tasca que es fa a la ciutat en matèria de cooperació al desenvolupament. 

Enllaç:  cooperacio.vic.cat/sensibilitzacio/

 

3. Codesenvolupament

Des de fa uns anys, Vic treballa la cooperació des d'una perspectiva de codesenvolupament, de manera que totes les entitats i/o individus provinents dels països d'actuació i residents a la ciutat puguin esdevenir actors directes i implicar-se en les actuacions de cooperació al desenvolupament amb el seu país d'origen. 

Enllaç: cooperacio.vic.cat/codesenvolupament/

 

4. Consell Local de Cooperació

El Consell de Cooperació de Vic, com a òrgan consultiu i participatiu en termes de cooperació, està format per diverses ONG, la Uvic-Ucc, el Consorci Hospitalari de Vic i altres actors i entitats que d'alguna manera o altre treballen la cooperació o la sensibilitazació. En el marc del Consell es planifiquen les accions de sensibilització que es faran a Vic al llarg de l'any, i també es fa el seguiment i l'avaluació d'accions i projectes.

Enllaç:  cooperacio.vic.cat/consell-2/

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...