Gestió dels equipaments culturals

 

Espai ETC

Ubicació: Passeig de la Generalitat, 46

La ciutat de Vic té un equipament cultural per al cinema i el teatre: l’Espai ETC. Està dotat d’una sala principal amb un aforament de 250 persones, amb una maquinària per poder projectar pel·lícules.

Aquest espai, a banda de ser la seu permanent del CineClub Vic i de l’entitat Etcètera Teatre, on realitzen la seva programació habitual, també dóna la possibilitat a altres grups de teatre per fer-hi les seves activitats. També disposa d’altres espais polivalents per a l'organització de conferències, reunions, ...

Enllaç: Espais culturals

 

L'Orfeó

Ubicació: Carrer Sant Pere, 9

L’Orfeó és un equipament que està al servei de la cultura de la ciutat i que recupera un edifici que forma part del patrimoni arquitectònic de Vic.

Actualment, s'hi porten a terme diferents tipus d’activitats de manera regular, com concerts de cant coral, així com altres activitats de caràcter puntual organitzades per entitats culturals de la ciutat, com concerts, balls de swing, celebracions de diferents entitats...

Enllaç: Espais culturals 

 

La Central

Ubicació: Plaça Vicenç Albert Ballester, s/n

Aquest equipament propi és la seu d’entitats com Sagals d’osona, Òmnium Cultural osona i la Penya Barcelonista Plana de Vic.

A La Central també hi tenen cabuda altres entitats, bàsicament emmarcades dins l'àmbit de l'anomenada cultura popular, com són l'Associació Oca Rosa i els Dansaires de Sant Miquel, dedicats a balls tradicionals catalans.

També s'hi fan assajos de colles sardanistes, geganteres i grups de música tradicional, ja que l'espai polivalent permet la representació d'aquest tipus d'activitats.

Enllaç: Espais culturals

 

ACVic Centre d'Arts Contemporànies

Ubicació: Carrer Sant Francesc, 1

ACVic Centre d’Arts Contemporànies és un equipament cultural públic per a la promoció de la creació, la investigació, la producció i la difusió de propostes vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies.

Enllaç: Espais culturals 

 

Institut del Teatre

Ubicació: Carrer Sant Miquel, 20

L’Institut del Teatre-Centre d’Osona té coma principal activitat els cursos d’iniciació al teatre i el Postgrau en teatre aplicat en el camp educació.

Entre altres activitats acull el cicle Dijous a l’Institut del Teatre. És un cicle de dansa i teatre en el qual es vol mostrar al públic les creacions dels nous professionals.

Enllaç: Espais culturals

 

 

L'Atlàntida. Centre d'Arts Escèniques d'Osona

Ubicació: Carrer de Francesc M. Masferrer, 4

Es tracta d’un dels teatres més destacats de Catalunya, tant pel que fa a la programació, com per a la seva arquitectura. Es compon de diferents espais per acollir tota mena d’actes i esdeveniments, amb l’objectiu, per una banda, de donar resposta a les inquietuds culturals i d'oci de tots els ciutadans i, per altra banda, d'esdevenir un punt de referència en el panorama de l’art i la cultura del nostre país.

Enllaç: Espais culturals

Biblioteca Joan Triadú

Ubicació: Carrer Arquebisbe Alemany, 5

Forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i per aquest motiu es beneficia d’una sèrie d’aspectes comuns de funcionament: xarxa informatitzada i consulta de documents d’altres biblioteques, gestió de compres i catalogació centralitzada, préstec interbibliotecari, etc.

Enllaç: Biblioteca Joan Triadú

 

Arxiu Municipal

Ubicació: Carrer Ciutat, 1

L’Ajuntament de Vic disposa dels serveis de consulta i reproducció dels fons arxivístics, bibliogràfics o hemerogràfics.

Enllaç: Espais culturals

 

Espai Josep Romeu

Ubicació: Carrer Arquebisbe Alemany, 5

Aquest espai municipal està dissenyat i equipat per acollir exposicions, conferències, taules rodones, presentacions, projeccions i activitats culturals de petit format.
L’espai disposa de línies d’il·luminació amb projectors de "leds" mòbils que permeten il·luminar tot tipus d’exposicions i actes. També disposa d’equip de so i projeccions que sonoritzar i projectar tot tipus de formats audiovisuals. Amb una superfície de 80 metres quadrats i 13 parets mòbils, l’espai resulta versàtil i flexible i es pot adaptar fàcilment a les necessitats de cada activitat.

Enllaç: Espais culturals Centres Cívics (CCVIC)

Vic disposa d’una xarxa de Centres Cívics formada per 6 equipaments municipals ubicats en diferents barris de la ciutat. Els CCVIC són equipaments socioculturals de proximitat dedicats a fomentar la cultura, la convivència, la formació i la participació ciutadana.

Des de l’Ajuntament de Vic s’ofereix, trimestralment, una programació àmplia i variada de tallers, cursos i monogràfics oberts a tota la ciutadania. Els CCVIC allotgen també les activitats de diferents associacions de veïns i entitats de la ciutat.

Enllaç: Centre Cívics

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...