Servei de mediació

 Ubicació: c. del Virrei Avilés, 34

 

Aquest servei acompanya el ciutadà en la resolució i gestió dels conflictes derivats de la convivència i les relacions personals a través de la mediació, del diàleg i altres eines de gestió de conflictes. També acompanyem els presidents de les comunitats de propietaris o els veïns que ho sol·licitin, per organitzar la comunitat de veïns, en tots els aspectes.

Concretament el que es treballa és:

-Prevenció i gestió de conflictes veïnals generats per la convivència (mals entesos, neteja, olors, impagaments de quotes comunitàries...)

-Intermediació hipotecària: servei d’informació, assessorament i suport adreçat a les persones i famílies que tenen dificultats per fer front al pagament dels préstecs hipotecaris. També s’ha signat un conveni amb el col·legi d’advocats, per tal que prestin el servei de mediació en col·laboració amb l’Ajuntament

-Conflictes relatius a l’espai públic

-Mediació respecte a  l’incompliment d’ordenances municipals de civisme i bon govern

-Acompanyament a les comunitats de propietaris, que no tenen administrador, amb la reorganització interna i formació als veïns en la gestió del conflicte veïnal.

 

També presten el Servei d’Informació Mediadora (SIM); és a dir, hi ha un conveni amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, per tal d’informar i derivar els usuaris que necessiten una mediació familiar (divorcis, problemes familiars, etc.).

 

ENLLAÇ: Servei de Mediació 

 

 

 

 

 

 

Accions del document

  • IMPULSVIC
  • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
  • CREACCIÓ
  • VIALNET
  • RASESVIC
  • VICVERD
  • MINSVIC

Carregant...